100% Δίκοκκο Σταρένιο Παξιμάδι Κυθήρων Αστάρτη με Φυσικό θαλασσινό Αλάτι, διπλοφουρνιστά.
Αξιοποιώντας την παράδοση της Κυθηραϊκής αρτοποιίας, φτιάξαμε στον φούρνο του Καραβά, αυτό το μοναδικό παξιμάδι Κυθήρων Αστάρτη. Επιλέξαμε τις πιο καθαρές πιστοποιημένες ελληνικές βιολογικές πρώτες ύλες, που παράγονται από μικρούς παραγωγούς, όπως τα άλευρα από την αρχαία Ελληνική ποικιλία του Δίκοκκου σιταριού ολικής άλεσης από πετρόμυλο και το φυσικό ανεπεξέργαστο θαλασσινό αλάτι από τα βράχια των Κυθήρων, την καταγωγή και την αξία των οποίων εγγυάται, η Αστάρτη.
Σημαντικό: Επισημαίνεται η σπουδαιότητα της ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και του υγιεινού τρόπου ζωής.
Συμβουλές χρήσης: Για να απολαύσετε το κάθε παξιμάδι λαμβάνοντας τις μέγιστες θρεπτικές τους ιδιότητες, ο διατροφολόγος μας προτείνει, να προσθέσετε μισό κουταλάκι παρθένο ελαιόλαδο, για να συμπληρώσετε με την ευεργετική βιταμίνη Ε και τα καλά λιπαρά του καρπού της ελιάς και τέλος να πασπαλίσετε με ελάχιστη φρέσκια ρίγανη για να επωφεληθείτε με τις αντισηπτικές ιδιότητες που διαθέτει.
Εναλλακτικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπως τα δημητριακά με γάλα ή σε μέσα σαλάτες.
Για περισσότερες ιδέες ως προς την χρήση του παξιμαδιού-ντάκου, μπορείτε να επισκεφθείτε σχετικό άρθρο της σεφ Ελένης Ψυχούλη στο περιοδικό LIFO.
Διατίθεται σε έναν τύπο: