Επικοινωνήστε μαζί μας
Καραβάς, Κύθηρα, 80200
Κιν: 6944164183
[email protected]

Δείτε μας στο χάρτη

Φιλοξενία

Astarti Hidden Retreats

Astarti Hidden Retreats

Τα Astarti Hidden Retreats είναι ένα μοναδικό μέρος για αποδράσεις. Προσφέροντας οικείο και άνετο χώρο για τους επισκέπτες, σε τέλεια ισορροπία με το φυσικό περιβάλλον και τα στοιχεία της φύσης.

Το συγκρότημα είναι κρυμμένο σε ένα από τα πιο όμορφα αλλά και σχετικά απομονωμένα μέρη του νησιού – τη βόρεια περιοχή του Καραβά των Κυθήρων, όπου τα ρυάκια και οι φυσικές πηγές παρέχουν πλούσια βλάστηση στην περιοχή. Ο μοναδική θέα προς την θάλασσα και τους γύρω λόφους, σε συνδυασμό με το μοναδικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και ύφος κάθε κατοικίας, με σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική και τα δομικά υλικά, συμπληρώνουν την αισθητική της πανοραμικής θέας.

Κάθε κατοικία έχει απεριοριστή θέα, έντονη ιδιωτικότητα και όλες τις απαραίτητες σύγχρονες ανέσεις, δημιουργώντας ένα χαλαρωτικό, κομψό και απομονωμένο χώρο για μια εξαιρετική εμπειρία διακοπών. Οi ιδιωτικές βεράντες με εκπληκτική θέα, οι εσωτερικοί χώροι με προσωπικότητα, οι προσωπικές γωνιές καθώς και οι κοινόχρηστοι χώροι συμβάλουν στην απόλαυση της ηρεμίας και της οικειότητας του επισκέπτη σε αυτό το καλά κρυμμένο ιδιωτικό καταφύγιο.

Το συγκρότημα φέρει πράσινη πιστοποίηση Green Keys, βάσει των υλικών κατασκευής και του σχεδιασμού, της εξοικονόμησης ενέργειας, της διαχείρησης του νερού και των απορημμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:
Πέννυ Τζωρτζοπούλου,
Τηλ: 2736 034 270
Κινητό: 6970 333 450
Email: [email protected]
Web site: www.astartihiddenretreats.com/
Facebook page: facebook.com/AstartiHiddenRetreats