Επικοινωνήστε μαζί μας
Καραβάς, Κύθηρα, 80200
Κιν: 6944164183
[email protected]

Δείτε μας στο χάρτη

Αστάρτη Blend

Το Βιολογικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Αστάρτη Βlend είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της εταιρείας μας, του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ποταμού και των βιοκαλλιεργητών των Κυθήρων που παράγουν μικρές ποσότητες και δεν έχουν την δυνατότητα ατομικής τυποποίησης.

Οι συντελεστές δημιουργίας του Αστάρτη Βlend με πολυετή πείρα, γνώση και αγάπη για τη βιολογική γεωργία, σεβόμενοι πλήρως τους κανόνες του δίκαιου εμπορίου, εφαρμόζουν στην πράξη ¨συμβολαιακή¨ γεωργία, ανταμείβοντας αξιοπρεπώς τον καθημερινό μόχθο και τις αγωνίες του παραγωγού.

Εγγύηση ποιότητας από την καλλιέργεια της ελιάς μέχρι το τραπέζι σας!

Το Αστάρτη Βlend είναι ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας, που παράγεται απ’ευθείας από την έκθλιψη ελιών της Κορωναίϊκης ποικιλίας και μόνο με μηχανικές μεθόδους. Όλα τα στάδια παραγωγής και τυποποίησης ελέγχονται από τον οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων ΔΗΩ (Οργανισμός Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων), βάσει του καν.ΕΚ 834/2007 για την βιολογική γεωργία.

Το Αστάρτη Blend, είναι ένα βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με μοναδική γευστική ταυτότητα και χαρακτήρα. Ελπίζουμε να κατακτήσει τα γευστικά σας κριτήρια και να κλέψει τις καρδιές σας.

Αστάρτη Blend – Διατίθεται στις ακόλουθες συσκευασίες:

Κυλινδρικό λευκοσίδηρο δοχείο – 500ml

Κυλινδρικό λευκοσίδηρο δοχείο – 1lt

Κλασσικό Λευκοσίδηρο δοχείο – 3lt και 5lt